به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوانبه
احتمال زیاد شما در طول زندگیتان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش
آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سالهای سال، سیر به عنوان نوعی ماده
غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن
استفاده کردهاند.
در
زمانهای پیشتر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونتها و ضعفهای
جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده میشده است.
از
طرف دیگر، عسل مادهای معجزهآسا تلقی میشود و خواص دارویی، درمانی و
خوراکی بسیاری دارد که مصرف آن تاثیرات مثبتی بر قسمتهای مختلف بدن دارد.
حال از ترکیب این دو ماده مفید چه به دست میآید و چه فوایدی ممکن است
داشته باشد؟
برای
این کار به یک لیوان عسل خالص و 24 حبه سیر پوست کنده نیاز دارید. در لیوان
حبه سیرها را قرار دهید و عسل را روی آن بریزید و چند روز آن را به همان
حالت بگذارید. سپس، آن را به مدت یک سال یا کمی بیشتر در یخچال نهگداری
کنید و از یک قاشق چایخوری از آن به مدت 7 روز با شکمی خالی استفاده کنید.
از جمله فواید این ترکیب میتوان به برطرف کردن عفونتها، سرماخوردگی، سرفه، تب، خراشها و زخمها اشاره کرد.
امیدوارم سالی که پیش رو دارین....
آغاز روزایی باشه که آرزو دارین....
پیش تا پیش عیدتون مبارکاااااا...^___^
خیلی مشتاقم به منم سر بزنید
89965
از حضورتان سپاسگزارم
عید بر شما نیز مبارک باد